Ook kandidaat op 26 mei? Eén advertentie kan het verschil maken

Via SCEPTR adverteren is eenvoudig en goedkoop. Bereik tienduizenden geëngageerde kiezers in jouw kieskring in slechts enkele dagen.

SCEPTR is een van de snelste groeiers in medialand. Onze berichten op sociale media bereiken elke maand meer dan 350.000 internetgebruikers. Per dag behaalt de website van SCEPTR op dit moment gemiddeld meer dan 17.000 unieke bezoekers. Dat is goed voor circa 32.000 pagina-impressies per dag. Een jaar geleden was dit respectievelijk nog maar 4.500 en 6.500. Daarom vinden heel wat bedrijven het ook interessant om te adverteren op SCEPTR. Maar als politieke kandidaat is het evenzeer interessant om jezelf in de kaart te zetten via onze nieuwssite.

De berichtgeving van SCEPTR als politiek medium sluit immers nauw aan bij de interesses van geëngageerde burgers. Een advertentie op onze website kan zo tienduizenden potentiële kiezers bereiken, voor een fractie van je campagnebudget. Bovendien kunnen we advertenties zodanig opzetten zodat ze enkel getoond worden binnen jouw kieskring. Indien gewenst kunnen we je advertentie zelfs zelf opmaken. Met een ‘log-in’ kan je tenslotte ‘in real time’ én in historisch overzicht het verkeer op de website nagaan.

Vrijblijvend informatie gewenst over plaatsing en de prijzen? Of wil je een bestelling plaatsen? Stuur je vragen door naar adverteren@sceptr.net en we reageren zo snel mogelijk.

Grafiek: De dagelijkse bezoekcijfers van SCEPTR sinds een klein jaar.