Adverteren? Dat kan al vanaf 33 EUR per week!

SCEPTR is een van de snelste groeiers in medialand. Onze berichten op sociale media bereiken elke maand meer dan 350.000 internetgebruikers. Per dag behaalt de website van SCEPTR op dit moment gemiddeld meer dan 17.000 unieke bezoekers. Dat is goed voor circa 32.000 pagina-impressies per dag. Een jaar geleden was dit respectievelijk nog maar 4.500 en 6.500. Daarom vinden heel wat bedrijven het ook interessant om te adverteren op SCEPTR. Je producten en/of diensten worden niet alleen aan duizenden lezers per dag vertoond, ook onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk. Ga aan de slag met SCEPTR vanaf 33 euro per week!

Bij SCEPTR adverteren, dat is per dag door meer dan 17.000 mensen gezien worden en 32.000 keer weergegeven worden op schermen doorheen het land. Maar het is niet alleen belangrijk of je advertentie gezien wordt. Het is ook van tel wie je advertentie ziet. Bij SCEPTR is meer dan 65% van de lezers jonger dan 54 jaar. Ons lezerspubliek is dus jong, maar ook niet te jong, want meer dan 90% van onze lezers zijn ouder dan 24. Dat is interessant voor jouw bedrijf, want het is pas rond deze leeftijd dat men start met geld te verdienen en dus meer uit te geven.

Adverteerders krijgen bij SCEPTR echter niet alleen mooie cijfers aan mooie voorwaarden. Bij een samenwerking met SCEPTR komt ook een 7/7-service. Dit kan gaan van simpele aanpassingen aan jouw advertentie tot het integraal laten maken van de advertentie: allemaal in de prijs inbegrepen. Hiernaast krijg je een profiel waarmee je de ‘achterkant’ van de website kunt bezoeken. Hierdoor kan je op elk moment zien hoeveel mensen er SCEPTR bezoeken. Tot slot krijg je wekelijks een rapport opgestuurd waarmee je kan volgen hoeveel mensen er effectief jouw site bezochten.

Interesse? Aarzel niet! Stuur een mail naar adverteren@sceptr.net om vrijblijvend informatie op te vragen. Alternatieve samenwerkingen bespreken kan!

Klik hier om de SCEPTR-advertentiemap met tarieven en andere details te downloaden.