Zo’n 4 jaar na de lancering op 8 december 2016, wordt SCEPTR omgedoopt tot PAL NWS. Tegelijk krijgt ook weekblad ‘t Pallieterke een plaats op deze nieuwe website. Daarmee wil Uitgeverij ‘t Pallieterke een volwaardig alternatief bieden voor de grote mediagroepen, die zich steeds meer eenzijdig richten naar het links-liberale narratief.

PAL NWS is een nieuwe stap in het proces van vernieuwing bij de uitgeverij, zowel vormelijk als inhoudelijk. Het weekblad steekt sinds november in een nieuw kleedje en heeft sinds 1 januari met Wim De Smet ook een nieuwe hoofdredacteur. De Smet – die overkomt van Het Laatste Nieuws – volgt daarmee Karl Van Camp op. Karl was 10 jaar hoofdredacteur en blijft bij ‘t Pallieterke.

Samen sterk

Met het online samengaan van SCEPTR en ‘t Pallieterke zal PAL NWS een unieke combinatie kunnen bieden van nieuws, opinie, analyse en satire. De komende weken en maanden zal de redactie bovendien nog verder worden uitgebreid.

Tot slot zijn er de vele lezers die SCEPTR de afgelopen jaren steunden en nog altijd steunen. Dankzij hen wisten we uit te groeien tot wat het vandaag is geworden. Al deze mensen zullen in de loop van de maand februari een bericht ontvangen met een aanbod om gratis kennis te maken met weekblad ‘t Pallieterke.

Neem een kijkje op de nieuwe website https://palnws.be

Palnws