Wie hulp nodig heeft wordt vanaf nu op straat geholpen. Zo wil de vzw Moeders voor Moeders vermijden een dwangsom van 500 euro te moeten betalen aan Unia. Deze organisatie die jaarlijks een royale subsidie van om en bij de 8 miljoen euro van diverse overheden ontvangt, schakelde haar advocaten in en stelde zich burgerlijke partij tegen de vzw die het beschuldigde van discriminatie. Dat de vzw vrouwen vroeg hun hoofddoek af te zetten was een doorn in het oog van Unia. Een Antwerpse rechtbank gaf Unia gelijk. Maar de vzw vecht terug.

2 REACTIES

  1. Eindelijk mensen (met niets dan goede bedoelingen) die durven ingaan tegen de ‘KGB-mentaliteit’ van UNIA, dat ik een verwerpelijke antiwesterse organisatie vind. Om zich juridisch te verzetten tegen deze zwaar gesubsidieerde club, heeft Moeders voor Moeders geld nodig. Ik heb, uit respect, een kleine financiële bijdrage gedaan. Wie volgt?