Voor F1-piloot Max Verstappen (23) is de start van het nieuwe jaar meteen een schot in de roos. Via zijn Instagramprofiel wenst hij zijn fans een gelukkig nieuwjaar en kondigt trots zijn nieuwe liefde aan. Verstappens nieuwe vriendin Kelly Piquet (32), blijkt de ex van Daniil Kvyat te zijn. Dat is de F1-piloot wiens plaats Verstappen innam bij Red Bull Racing. Daarnaast is ze ook de dochter van drievoudig F1-kampioen Nelson Piquet. 

Verstappen schrijft: „Gelukkig nieuwjaar allemaal! Laten we van 2021 een jaar maken om te onthouden. Ik wens jullie succes, liefde en geluk, net als ik heb gevonden.”

 

Piquet, een Braziliaans model, was lange tijd een koppel met F1-coureur Daniil Kvyat, met wie ze in 2019 een dochter kreeg. Ze heeft blijkbaar een voorkeur voor autocoureurs.

Het contract van Kvyat bij AlphaTauri is niet verlengd. Opmerkelijk weetje: Kvyat reed ooit  voor Red Bull Racing. Ook daar moest hij in 2016 al het onderspit delven tegen Max  Verstappen. Kvyat verliest nu dus ook zijn partner aan Verstappen.

De voorliefde voor de autosport deed Piquet niet enkel op via haar vader, maar ook via haar broer Nelson (Nelsinho) Piquet die ook Formule 1-coureur was.

Verstappen verraste eerder dit jaar nog toen hij, samen met enkele andere piloten tijdens de GP van Oostenrijk weigerde te knielen als steun voor de BLM beweging. 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1)