Een woedende, jaloerse Mexicaanse vrouw heeft haar man meerdere keren gestoken nadat ze foto’s van hem vond met een jongere dame. De man heeft het gelukkig overleefd. Later bleek de mysterieuze jonge dame op de foto’s de Mexicaanse vrouw zelf te zijn in haar jongere jaren.

Maakt jaloezie en woede blind, of is de vrouw gewoon verward? Over haar mentale toestand zijn geen details vrijgegeven, maar volgens Yucatan Magazine had de vrouw zichzelf in haar jongere jaren niet herkend op de foto’s. De dame dacht dat haar man haar aan het bedriegen was en werd zodanig jaloers, dat ze hem om het leven probeerde te brengen met een mes.

Volgens de lokale autoriteiten had de vrouw, Leonora, de foto’s teruggevonden op de telefoon van haar man, Juan. Ze greep onmiddellijk naar een mes en viel hem aan. Hij kon haar uiteindelijk ontwapenen en uitleggen dat ze zelf op de foto’s stond. Hij had oude foto’s van het gedigitaliseerd en opgeslagen op zijn telefoon.

Een buur die het geschreeuw had gehoord, belde onmiddellijk naar de politie. De hulpdiensten kwamen zeer snel ter plaatse en de man werd geholpen. De vrouw werd gearresteerd voor poging tot moord en zit momenteel in de cel.