Een apotheek in Houthalen-Helchteren is opnieuw het slachtoffer geworden van een gewapende overval. Plots kwam een gemaskerde man met pistool binnen en bond de twee medewerksters vast. Ze werden bedreigd en moesten op de grond blijven liggen. De apotheek verspreidt foto’s van de camerabeelden op Facebook. Die kunt u hier zien.

Op Facebook doet Apotheek Panorama Houthalen haar verhaal. “Apotheek Panorama Houthalen heeft vanavond rond 18:50 weer onaangenaam bezoek gekregen,” staat er te lezen. “Indien iemand deze man herkend, zouden wij u eeuwig dankbaar zijn. Kenmerken van de dader: slank, rond de 1m80, Noord-Afrikaanse huidskleur en tongval. Is dit nu normaal dat op een jaar tijd dezelfde apotheek opnieuw overvallen moet worden ? In welke tijd leven wij ? Onze lieve collega’s werken zich dag en nacht uit de naad om iedereen op een vriendelijke en professionele manier verder te helpen. Is dit onze stank voor dank ? Delen wordt uiteraard geapprecieerd”