Voor de derde dag op rij zijn op verschillende plaatsen in Nederland rellen uitgebroken tegen de avondklok. Er werden zeker 151 mensen aangehouden. 

Er vonden rellen plaats in Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Helmond, Zwolle, Geleen, Breda, Tilburg, Almelo en Veenendaal. Er werd geplunderd en brand gesticht en de politie werd bekogeld met stenen of vuurwerk. Op de meeste plaatsen was het tegen middernacht weer rustig.

Met name in Den Bosch en Rotterdam ging het er behoorlijk heftig aan toe. In Den Bosch vonden op verschillende locaties in het stadscentrum incidenten plaats. Er werden verschillende winkels geplunderd en auto’s werden gevandaliseerd of in brand gestoken. De toegangswegen naar de stad werden afgesloten en het openbaar vervoer werd stilgelegd door de ordediensten.

In Rotterdam-Zuid vond een kat en muisspel plaats tussen agenten en relschoppers. Er werd onder meer met stenen en vuurwerk naar de politie gegooid. Verschillende winkels werden geplunderd. Er werden zeker vijftig mensen opgepakt.