Actrice Demi Moore (58) opende donderdag in Parijs, tijdens de Fashion Week, de modeshow van Fendi. Dat moment deelde ze met haar fans op Instagram. “Een tienerdroom die in vervulling komt”, schreef Moore. Ook de nieuwe Fendi-ontwerper Kim Jones kreeg een complimentje: “Gefeliciteerd met een prachtig en magisch debuut!”

De reacties op het instagrambericht van de intussen 58-jarige actrice bevatten echter heel wat minder complimentjes. Integendeel. Velen op sociale media lieten zich gaan en schreven dat ze ‘onherkenbaar’ was. 

“Wat is er met je gezicht gebeurd?”, schreef iemand daarover op Twitter.

De reacties op haar uiterlijk veroorzaakten op Twitter een overvloed aan scherpe commentaren waarbij iemand onder meer schreef dat “de plastisch chirurg die haar ingrepen heeft gedaan” zijn vergunning moet verliezen.

(lees verder onder de instagrampost)