Opnieuw werd een wagen in brand gestoken in de provincie Antwerpen. Deze keer liep het echter niet goed af voor de dader, die zelf in brand vloog. Alles werd gefilmd door een ooggetuige. Op de beelden is te zien hoe hij wegloopt en een brandend spoor achterlaat.

Het incident vond zondagochtend plaats rond 4:30 in de Jules Moretuslei in Wilrijk. Een ooggetuige filmde de brandende auto. De dader is ook te zien, in vuur en vlam, terwijl hij richting de Kerkhofstraat loopt. Hij laat een brandend spoor na. Een woordvoerder van het Antwerps parket vertelt aan HLN dat de zaak onderzocht wordt.

Het zou om een jonge dader gaan van ongeveer 18 jaar. Het gebruikte materiaal, zoals de hamer en de benodigdheden om vuur te maken, werden enkele straten verderop gevonden aan de Sint Ursula school. Het is onduidelijk of het om willekeurig vandalisme ging, of om een geviseerde daad. Het slachtoffer wiens wagen verwoest is, Anissa El Kasmioui (22), en haar gezin vertellen in HLN dat ze “hier al 30 jaar wonen en nog nooit problemen gehad hebben met anderen.” Het is zeer waarschijnlijk dat de dader ernstige brandwonden heeft opgelopen en dus vroeg of laat in het ziekenhuis zal opduiken.