Logan T. Kruckenberg-Anderson, een 16-jarige tiener uit de Amerikaanse staat Wisconsin, staat terecht voor de moord op zijn pasgeboren dochter. Hij schoot haar tweemaal door het hoofd na de geboorte. 

Logan verdween meteen na de geboorte, die thuis in een badkuip plaatsvond, met het kind. De familie gaf het kind op als vermist toen de vader terugkeerde zonder de baby. Hij werd ondervraagd en verklaarde oorspronkelijk dat hij het kind aan een vriend had gegeven. Deze zou haar dan naar een weeshuis gebracht. Een naam kon de tiener echter niet geven.

Bij een tweede ondervraging bekende hij de feiten. Logan bracht zijn dochter diep het bos in waar hij haar op een boomstam plaatse en haar met twee schoten door het hoofd om het leven bracht. Omwille van de ernst van de feiten besliste de rechter om hem te berechten als volwassene. Hij riskeert een levenslange celstraf.