Vrijdagnacht heeft de politie in de provincie Luxemburg 61 pv’s uitgeschreven aan de aanwezigen op een verjaardagsfeest. Het feest vond plaats in een gehuurd vakantiehuis in Tintigny. 

Een twintigjarige huurde het vakantiehuis voor zes personen. Om zo haar verjaardag te kunnen vieren in kleine kring. Uiteindelijk bleek er meer dan zestig man aanwezig te zijn. Een politiepatrouille merkt rond 4 uur in de ochtend meerder wagens op in de buurt van het huisje. Daarnaast hoorden ze ook muziek spelen waarna ze bijgevolg op controle zijn gegaan.

Omdat het om een betrapping op heterdaad ging, was de politie toegelaten om het huisje te betreden en de aanwezigen te beboeten. Alle personen kregen een boete van 750 euro opgelegd. De vrouw die het feestje organiseerde werd ondervraagd en haar auto en telefoon werden in beslag genomen door de politie. Zij zal bovendien vervolgd worden door het parket. Alle feestvierders waren afkomstig uit Frankrijk of het Groothertogdom Luxemburg.