Een Franse vrouw heeft in Limay, nabij Parijs, gisterenavond haar 10-jarig neefje neergestoken. Ook haar 4-jarig nichtje diende ze enkel messteken toe. Het nichtje werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw verklaarde dat ze ‘bezeten’ was.

Gisterennacht rond 3u15 kreeg de alarmcentrale een oproep binnen van de buren die de vrouw met het lichaam van de bebloede jongen hadden zien lopen. Ook de grootmoeder zou de hulpdiensten al hebben gebeld. De familie vierde kerst in een appartement met vijf volwassen en drie kinderen. Naast het neefje en nichtje was er ook een baby aanwezig. Deze bleef ongedeerd volgens het parket.

De vrouw verklaarde aan de politie dat ze ‘bezeten’ was op het moment van de feiten. De vrouw kampte al met psychische problemen en werd daar ook professioneel voor begeleid. Bij het arriveren van de hulpdiensten zou ze scheurwonden op haar voorarmen hebben gehad. Ook zij werd gehospitaliseerd. Het parket van Versailles voert momenteel onderzoek naar doodslag en poging tot doodslag op een minderjarige.