In het oosten van Londen is een auto ingereden op enkele voetgangers in Stamford Hill. Het incident vond vrijdagochtend plaats rond 9.30 uur. Het is onduidelijk of het om een ongeluk of een terreurdaad gaat. De hulpdiensten kwamen snel ter plaatse. Er wordt gesproken over meerdere zwaargewonden, maar hoeveel precies is onduidelijk.

“Een aantal voetgangers is gewond geraakt nadat een auto op het voetpad begon te rijden en tegen hen botste in Stamford Hill, N16,” wordt beweerd op Twitter. “Hun toestand is momenteel onduidelijk. De politie zegt dat het nog te vroeg is om over terreur te spreken. Alle hulpdiensten zijn ter plaatse en de omgeving is afgesloten. Er is nog niemand gearresteerd.” Op de video hieronder is te zien hoe de hulpdiensten ter plaatse komen. De foto’s tonen ook nog de wagen die is ingereden op de mensen.