In het Limburgse dorpje Paal viel de politie vrijdagavond omstreeks 21.30 uur binnen tijdens een seksfeestje in een woning. Op dat ogenblik vond er een seksfeestje plaats met een tiental deelnemers. Vijf mannen en vijf vrouwen, kregen onmiddellijk een coronaboete van 250 euro. Dat meldt Het Belang Van Limburg

De woning trok de aandacht van de agenten omdat er voor de deur verschillende voertuigen stonden geparkeerd. Toen de agenten door het raam naar binnenkeken zagen ze verschillende schaars geklede mannen en vrouwen.

Ondanks kloppen en aanbellen lieten de deelnemers aan het seksfeestje de politie voor de deur staan. Pas nadat de brandweer arriveerde liet men de politie uiteindelijk binnnen.

Twee mensen hadden nog geprobeerd zich in de kelder te verstoppen en twee op de bovenverdieping. Eén persoon is aangetroffen in een kast.

De deelnemers aan het seksfeestje kwamen van over heel Vlaanderen en waren tussen 35 en 52 jaar oud. Iedereen betaalde zijn boete, behalve  eén vrouw. Zij is bestuurlijk aangehouden wegens openbare dronkenschap.