In de Duitse stad Frankfurt is een manifestatie uitgebroken tegen de coronamaatregelen. De manifestanten willen geen nieuwe lockdown meer en eisen versoepelingen. De aanwezigen lapten alle regels aan hun laars. Zo werden bijvoorbeeld geen mondmaskers gedragen, noch werd er afstand gehouden van elkaar. Mede daardoor besloot de politie het waterkanon in te zetten.

Ongeveer 600 mensen kwamen samen in Frankfurt voor de manifestatie. De betoging werd georganiseerd door een beweging genaamd de Querdenkers, opgericht om vooral tegen de coronamaatregelen in te gaan. Naast de 600 manifestanten, kwamen ook 300 tegenmanifestanten samen. De politie heeft het waterkanon ook meerdere keren ingezet om de tegenmanifestanten terug te dringen. De Duitse regering laat alvast weten dat een versoepeling zeer onwaarschijnlijk zou zijn voor de eerst komende tijd.