Papa Filip Cruysberghs rekende tien dagen geleden op zijn Facebookpagina af met Alex Callier. Het illustreert dat het abrupt ‘ontslag’ van de 19-jarige zangeres Luka bij Hooverphonic, diepe sporen heeft nagelaten. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Papa Cruysberghs postte een video van ‘Suspirium’, een cover van Thom Yorke die Luka ooit bracht voor StuBru zonder Alex en Raymond. “Hiermee wil ik mijn dochter nog eens laten schijnen”, schreef hij erbij. Hij maakte ook duidelijk dat Calliers begeleiding niet wenselijk is: “Hij moet met ons Luka nooit meer werken”

Voor wie de voorbije weken tussen de lijnen kon lezen was het al erg duidelijk. De manier waarop Alex Callier enige tijd terug plots de samenwerking opblies met Luka Cruysberghs (19) om zich met veel bombarie opnieuw te herenigen met Geike Arnaert, die na 12 jaar terugkeert, heeft diepe wonden gemaakt. Zowel bij Luka, als bij een deel van de fans. En niet in het minst bij de papa van Luka die de wijze waarop zijn dochter behandeld is nog steeds niet heeft verteerd.