Gloria Monserez (19) een Ketnet-wrapster postte woensdag een emotioneel en persoonlijk bericht op Instagram. “Ik ween 1.000 liter”, schreef ze bij enkele foto’s van zichzelf waarop ze zonder gène haar verdriet toont, maar ook de acné op haar gezicht. In het VRT-programma Vandaag mocht ze komen vertellen hoe zij zich voelt met de eenzaamheid in coronatijden.

Gloria Monserez, twijfelde lang, maar besliste uiteindelijk toch haar boodschap te plaatsen. 

“Sucks balls om dit te posten maar aub GE ZIJT NIET ALLEEN ECHT NIET”. “Praat er aub over, ge zijt niet alleen, nooit, mijn huid is klote kak, ik ween 1000 liter, ik voel mij ook alleen in deze kut kak tijden echt fuck dit. EN DAS OK niet denken dat gij de enige zijt en er alleen voor staat.” 

Gloria eindigde haar berichtje met de hashtag #ikbenbereikbaar.

In het VRT-programma ‘Vandaag’, verklaarde ze haar opmerkelijk initiatief. “Ik heb dit bericht in een opwelling gepost. Ik zag dat ik niet eerlijk was met mezelf: mijn instagram is zo’n dikke scam, puur bedrog.” Ook haar onzekerheid over acne en de gevoelens die de lockdown met zich meebrengt, deelde ze met haar meer dan 20.000 volgers. 

Ook bij de eerste lockdown is al een opstoot vastgesteld van depressieve gevoelens ten gevolge van de coronacrisis.