De Democraat Joe Biden gaf vannacht een overwinningsspeech in zijn thuisstaat Delaware. Daarin stak hij een hand uit naar de aanhang van de Republikeinse president Donald Trump. “Laten we elkaar een kans geven. Ik zal een president voor iedereen zijn.”

“De mensen van dit land hebben gesproken. Ze hebben ons een duidelijke overwinning bezorgd. Een overtuigende overwinning. Nog nooit is een president met zoveel stemmen verkozen”, opende Biden zijn speech. De Democraat verzamelde een recordaantal van 74 miljoen stemmen.

Biden beloofde dat hij als president “niet zal verdelen, maar wel verenigen”. “Ik zie geen rode of blauwe staten, ik zie enkel de Verenigde Staten van Amerika”, benadrukte hij. “Ik zal net zo hard werken voor de mensen die voor mij hebben gekozen als voor zij die niet voor mij hebben gekozen.”

De verkozen president sprak op verzoenende wijze tot de aanhang van Trump“Ik begrijp jullie teleurstelling, ik heb zelf ook een paar keer verloren. Maar laten we elkaar een kans geven. Het is tijd om de harde taal opzij te zetten, de temperatuur te verlagen, elkaar weer te zien en naar elkaar te luisteren. We moeten stoppen met onze tegenstanders als vijanden te bekijken. Het zijn Amerikanen.” 

1 REACTIE

  1. LOL, 4 jaar lang hebben ze Trump en de Trump voters behandeld als vijanden, laatst noemde Joe hen nog Chumps en nu zou hij hen de hand reiken? Zijn extreem linkse aanhang is nu al bezig lijsten aan het maken van al diegenen welke Trump gesteund hebben. Ze spreken al van heropvoedingskampen. Nog grappiger, het marxitische BurnLootMurder en de fascisten van antifa keren zich nu al tegen Biden, het enige wat zij willen is geen president maar wetteloosheid. Het door de crimicrats, voormalige democraten, gecreëerde monster zal zich niet laten kooien.