In het Nederlandse Stein, vlakbij de grens met België, is vanmiddag het levenloze lichaam teruggevonden van de bekende YouTuber Kacper ‘Kastiop’ Przybylski (22).

Kacper verdween op 22 oktober toen hij zijn ouderlijke woning in Hasselt verliet. Sindsdien stond hij als vermist opgegeven. Verschillende zoekacties werden opgestart om Kacper terug te vinden maar er was geen spoor van hem te vinden. Zijn wagen, een Mercedes, werd eerder al teruggevonden in Stein. Vanmiddag merkten enkele vissers het lichaam op in het Julianakanaal.

Kacper Przybylski groeide als YouTuber Kastiop de voorbije jaren uit tot een populaire figuur op sociale media. Zijn YouTube-kanaalt telt 297.000 abonnees waardoor hij bij de jeugd meteen ook een bekende Vlaming was. Zijn laatste video deelde hij op 10 oktober. Nadien werd niets meer van hem vernomen.