De Amerikaanse president Donald Trump (Rep.) is terug in het Witte Huis, na drie nachten in het ziekenhuis doorgebracht te hebben om behandeld te worden voor Covid-19. “Ik voel me echt goed! Wees niet bang voor Covid!”

“Ik zal het geweldige Walter Reed Medical Center vandaag verlaten. Ik voel me echt goed! Wees niet bang voor Covid. Laat het je leven niet domineren. We hebben, onder de regering-Trump, een aantal echt geweldige medicijnen en kennis ontwikkeld”, tweette de Amerikaanse president Donald Trump (Rep.) gisteren. “Ik voel me beter dan 20 jaar geleden!”

(Lees verder onder de tweet.)

Trump: “Wees er niet bang voor”

Kort na zijn aankomst tweette de president een video met dramatische muziek, waarin te zien is hoe hij terugkeert naar het Witte Huis. De video werd snel bijna een miljoen keer bekeken.

(Lees verder onder de tweet.)

“Laat het je niet domineren. Wees er niet bang voor. We gaan terug, we gaan weer aan het werk. We gaan in de voorhoede staan”, zei Trump in een latere videoboodschap.