In Parijs heeft een man zonet geprobeerd om agenten aan te vallen met een mes. Dat meldt een Franse journalist op Twitter. De man werd geneutraliseerd en er zouden geen gewonden zijn gevallen. 

Een week geleden werd de Franse geschiedenisleerkracht Samuel Paty onthoofd door een moslimextremist omdat die Mohammed-cartoons getoond had. Sindsdien lopen de spanningen tussen Frankrijk en de islamitische wereld hoog op. Gisteren werden in Frankrijk verschillende terroristische aanslagen gepleegd, waarbij onder meer opnieuw een onschuldig persoon onthoofd werd. 

Zonet zou opnieuw een (poging tot) terroristische aanslag hebben plaatsgevonden. In de Franse hoofdstad Parijs viel een man, die gewapend was met een mes, verschillende politieagenten aan. De agenten konden de man neutraliseren alvorens er slachtoffers vielen. De politie en het leger zijn op dit moment massaal ter plaatse.

Later meer.