In Aalst werd zaterdagochtend een ouder koppel dood aangetroffen. De omstandigheden vermoeden dat het om een familiedrama gaat. Waarbij het koppel zichzelf van het leven beroofde voor het graf van hun zoon. Het onderzoek is nog aan de gang.

Zaterdagochtend werden rond 10.30 uur twee lichamen aangetroffen achteraan het kerkhof in Aalst. De politie sloot meteen het kerkhof af en startte een onderzoek. De eerste aanwijzingen wijzen op een familiedrama waarbij het ouder koppel zichzelf van het leven beroofde. Het parket geeft momenteel nog niet meet details vrij, maar bevestigt aan Het Laatste Nieuws dat er twee lichamen gevonden zijn en dat het labo ter plaatsen is.

“De nodige instanties zullen nu een onderzoek doen naar de omstandigheden en wat er zich net heeft afgespeeld”, reageert burgemeester Christophe D’Haese (N-VA). “Vermoedelijk gebeurde het familiedrama aan een graf van een verloren kind. Vermoedelijk gaat het om een dubbele zelfmoord. Er wordt momenteel ballistisch onderzoek gevoerd naar mogelijke schoten van een pistool.”