De zogenaamde Eveline die verschillende BV’s intieme beelden van zichzelf liet sturen, blijkt een man te zijn. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Vandaag werden twee verdachten aangehouden, twee mannen. “Het ging mij enkel om de seksuele opwinding. Ik kick op mooie mannen”, aldus de man die zich voordeed als Eveline. 

U kent het verhaal inmiddels. Enkele weken geleden doken op internet plots naaktbeelden van verschillende BV’s op. Peter Van de Veire, Stan Van Samang en Sean Dhondt bleken in de val gelokt te zijn door iemand die zich voordeed als ‘Eveline’, een knappe jongedame. Zij (of hij) legde contact met de BV’s via Instagram en vroeg hen om intieme beelden door te sturen van zichzelf, die later op internet gedeeld werden. 

Al snel werd duidelijk dat ‘Eveline’ niet zomaar de knappe jongedame was waarvoor ze zichzelf voordeed. De foto’s op haar profiel bleken immers gewoon gestolen te zijn van een Australisch model. Er werd druk gespeculeerd over wie de zogenaamde Eveline dan wel zou zijn, en of het überhaupt een vrouw was. Dat blijkt niet het geval te zijn.

Vandaag werden twee verdachten opgepakt die de BV’s misleid zouden hebben en vervolgens de naaktbeelden op internet plaatsten. Ze gingen al snel over tot bekentenissen. Het blijkt te gaan om twee mannen, met een fantasie voor andere mannen. “Het ging mij enkel om de seksuele opwinding. Ik kick op mooie mannen”, aldus de zogenaamde ‘Eveline’.