Een seksschandaal is uitgebarsten bij de Gucci familie. Patricia Gucci, de moeder van Alexandra Zarini zou op de hoogte zijn geweest van het jarenlang seksueel misbruik van haar dochter door haar stiefvader Joseph Ruffalo. Ook de grootmoeder, Bruna Palombo zou van de feiten hebben geweten. Via een onthullende en aangrijpende publieke video doet kleindochter Alexandra de grond onder de Gucci-familie daveren. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Zarini vertelt in een filmpje dat ze tussen haar 6de tot haar 22ste seksueel misbruikt is door haar stiefvader Joseph Ruffalo. Haar moeder, Patricia Gucci, en oma zouden op de hoogte geweest zijn maar niks hebben gedaan.

De aanklacht is officieel pas deze week ingediend bij een rechtbank in Los Angeles. Andere details die naar bovenkomen zijn al even onfraai. Moeder Patricia zou haar dochter regelmatig hebben geslagen en zelfs geprobeerd te wurgen. De stiefvader van Alexandra Zarini is bovendien een gekende figuur in de Amerikaanse muziekindustrie. 

Haar stiefvader zou haar aangemoedigd hebben drugs te gebruiken

Naakt in bed wilde hij zijn stiefdochter troosten. De getraumatiseerde Zarini verklaart dat ze al van te voren wist wat er ging komen als ze ‘het ijs in zijn whiskyglas’ hoorde rinkelen. Ook zou haar stiefvader haar hebben aangemoedigd drugs te gebruiken. Ze werd wegens verslaving opgenomen in een kliniek.

Behalve in een formele aanklacht doet Alexandra Zarini haar verhaal in een video die ze online liet zetten. Ze komt ermee naar buiten, zegt ze, omdat “wij als samenleving onvoldoende doen om de meest kwetsbaren onder ons, onze kinderen, te beschermen’”

Alexandra Zarini zou met onterving bedreigd zijn

De familie reageert bijzonder boos op de onthullingen rond het seksschandaal. De advocaat van haar stiefvader liet weten niet op de hoogte van een aanklacht te zijn. Wel zei hij “dat het de familie kennelijk niet was gelukt deze ‘labiele dochter’ in de hand te houden”

Toen de familie hoorde dat Alexandra de gebeurtenissen publiek zou maken, zou ze ook met onterving bedreigd zijn. Advocaten van de familie kondigden haar aan dat ze zullen argumenteren dat Alexandra destijds stijf stond van de drugs. “Niemand zal je geloven”, zo kreeg ze te horen.

Het merk Gucci is vandaag geen familiebedrijf meer maar behoort tot het portfolio van het Franse luxe conglomeraat Kering.