Op vraag van het federaal parket verspreidt de politie een opsporingsbericht van twee personen die bekend zijn als gewapend, gewelddadig en zeer gevaarlijk. Het gaat om de Hamza Akarkach (29) en Aziz Mozoune (34). 

Indien u Hamza Akarkach en/of Aziz Mozoune gezien heeft, of u weet waar ze zich bevinden, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800 30 30 0 of vanuit het buitenland op +32 544 44 88.

1 REACTIE

  1. Amza & Aziz, het lijken me stoere bonken van een tweede generatie die reeds 40 jaar onderweg is in de diaspora. Om in te schatten hoe hun verdere ingesteldheid is moet je het Semietisch handboek ‘Joshua’ lezen. Niet vergeten dat het allen zonen van Abraham zijn : de enen geboren uit de meid Hagar, de anderen uit Sarah dame & halfzuster van baas Ibrahim. Isakieten & Ismaëlieten, ‘t zijn halfbroertjes en overal dikke vrienden om de wereld te veroveren. Vrienden ja, overal behalve in hun eigen achtertuin.