Meghan Markle, de vrouw van de Britse prins Harry, wil een Netflix-documentaire maken over ‘Black Lives Matter’-oprichter en “getrainde marxist” Patrisse Cullors. De documentaire zou deel uitmaken van een miljoenendeal tussen Netflix en het koppel.

Prins Harry en Meghan Markle zullen documentaires, films en televisieprogramma’s voor Netflix maken. Als onderdeel van de megadeal met het streamingplatform, ter waarde van 100 miljoen euro, wil Markle een documentaire over het leven van ‘Black Lives Matter’-oprichtsters Patrisse Cullors produceren. 

“Getrainde marxisten”

Cullors richtte ‘Black Lives Matter’ op, samen met twee andere vrouwen die zichzelf omschreven als “getrainde marxisten”. Markle is naar verluidt “enorm geïnspireerd” door Cullors en “verbluft door het ongelofelijke werk dat zij heeft gedaan”.

De BLM-oprichtster omschreef de Amerikaanse president Donald Trump (Rep.) als de “belichaming van het kwaad”. Cullors zei in juni nog dat het haar doel was om de president uit zijn ambt te verwijderen.

1 REACTIE

  1. Markle Meghan, bekent zich als een bewonderaarster van de ‘getrainde communiste’ Cullors en van de BLM ideologie. Dat is zeer realistisch en aanvaardbaar gezien zij en haar spruit niet tot het ‘blanke/witte/bleke’ deel van de mensheid behoren. Het is raar, dat alle nakomelingen der blanken, waar een drupje bruin of zwart in is automatisch bij het zwarte bevolkingssegment ingedeeld worden. Vroeger sprak men van ‘metisses’, ‘quarderon’ en ‘collored peoples’. Nu is iedereen die niet zuivere blank is automatisch een zwarte. Daarom mag ik besluiten : ‘Blanke man, blanke vrouw, let op jullie zaak.’ Anderzijds kan ik enkel vaststellen dat ‘zuiver-blank’ zijn, enkel in waarde zal toenemen.