2 REACTIES

  1. Via een ander kanaal verneem ik “op het stationsplein moest een man zijn Vlaamse leeuwenvlag vernielen door haar van de stok af te scheuren en op te bergen”.
    Dat een vice-MP van Vlaanderen in zijn thuisstad een leeuwenvlag verbiedt is HEMELTERGEND. Als eerste politieke daad van Vivaldi kan dit tellen. Binnenkort geen Vlaamse leeuwenvlag meer toegelaten ? Jambon hoog tijd om dit individu Somers uit jouw regering te stampen.

  2. Een gans ‘Show orkest’ werd in Mechelen opgesteld om onze eigen mensen te verhinderen er hun burgerlijke grieven kenbaar te maken. Daar was nochtans niet het minste risico voor winkelbraak, brandstichting of enige riots. Wanneer gaan die dikbetaalde en donkerblauw geüniformeerden eens tonen dat ze opgeleid zijn voor en de wil hebben om, rovende vernielende en brandstichtende ingevoerden, de baas te blijven. Tristig en weerloos land dat illigaal ingevoerd crapul maar laat begaan en de eigen mensen lorejast. Die bandietjes lachen met ons, hebben ze geen gelijk?