De drie BV’s waarvan masturbatievideo’s circuleren beweren onafhankelijk van elkaar in de val gelokt te zijn. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Dat is een heel andere verklaring dan die van Dennis Black Magic, die eerder op zijn Instagram-pagina verklaarde het drietal deel uitmaakt van een grotere WhatsApp-groep.

De afgelopen dagen circuleerden verschillende masturbatievideo’s en -foto’s van drie mannelijke Vlaamse BV’s op het internet. Stan Van Samang en Peter Van de Veire gaven intussen al toe dat ze op de beelden te zien zijn. Van Samang schakelde zijn advocaten Tom Bauwens en Tom Hofströssler in om klacht in te dienen tegen onbekenden. Ondertussen hangt iedereen die de beelden verspreidt een dwangsom boven het hoofd. Eerder kreeg het satirische ‘tScheldt al een verbod opgelegd om de – door hen geanonimiseerde – beelden op hun website te laten staan.

‘BV’s onafhankelijk van elkaar in de val gelokt’ of ‘WhatsApp-groep’?

Volgens Het Laatste Nieuws zouden de drie betrokkenen tegen hun omgeving hebben gezegd dat ze onafhankelijk van elkaar in de val gelokt zijn. 

Dat is een heel andere verklaring dan die van Dennis Black Magic, die eerder op zijn Instagram-pagina verklaarde dat het drietal deel uitmaakt van een grotere WhatsApp-groep, waarbij dus ook andere BV’s betrokken zijn. Volgens de voormalige ‘pornokoning’ werden de beelden verspreid nadat de partner van een van de betrokkenen het groepje ontdekte.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

De bron van de gelekte BV’s foto’s

Een bericht gedeeld door Dennis Black Magic (@dennisblackmagic) op

1 REACTIE

  1. Wat jammeren die overgeknuffelde media boys nu?? Je zou niet naar hun vieze filmpjes mogen kijken. Van mij zal men zó geen onnozelheid zien, op een filmpje. Dikke bult, eigen schuld… en dan mogen die beroepslullers van hun baas de openbare media nog komen bevuilen met hun ‘flauwe kul’.