Maandag werden er iets voor middernacht schoten gelost aan een Italiaans restaurant op de Kapelsesteenweg in Brasschaat. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Er vielen geen gewonden. De feiten doen denken aan het Antwerpse drugsgeweld dat de aangrenzende grootstad teistert.

Er zouden minstens vijf kogels afgevuurd zijn ter hoogte van een Italiaans restaurant op de Kapelsesteenweg in Brasschaat. Het gerechtelijk labo vond minstens vijf kogelhulzen op het plaats delict. Meteen na de feiten zagen getuigen een witte Peugeot wegrijden.

De feiten doen denken aan het Antwerpse drugsgeweld dat de aangrenzende grootstad teistert. De Antwerpse politie zakte eveneens af naar de plaats van de schietpartij. De feiten vonden plaats aan de grens met de grootstad. De eigenaars van het restaurant hadden eerder een restaurant in het Antwerpse district Merksem.