Zowel Sean Dhondt (36) als Stan van Samang en Peter Van de Veire hebben zich publiekelijk verontschuldigd bij hun partner en familie.  Zo schrijft Dhondt op Instagram dat hij voor haar wil blijven vechten, ‘no matter what’. Van Samang was ‘te gast’ in de show van Peter Van de Veire en ze hadden samen een gesprek over de gebeurtenissen. 

Sean Dhondt plaatste een vrolijk maar tedere foto van zichzelf en zijn partner Allison (31) waarbij ze allebei een gezichtsmasker dragen. In zijn instagrambericht richt hij zich rechtstreeks tot zijn partner en toont berouw. 

“Liefste Alli, het spijt me, uit het diepste van m’n hart, dat ik jouw vertrouwen in ons beschaamde en je enorm veel pijn en verdriet heb gedaan. Door enkel en alleen aan mezelf te denken. Ik wil me daarom niet enkel privé, maar ook publiek verontschuldigen, omdat jij, als slachtoffer in dit alles, dat ook verdient.”

Tussen de lijnen door laat het in elk geval vermoeden dat de gebeurtenissen van de voorbije weken de relatie van Dhondt onder druk hebben gezet. 

Zowel Dhondt, Van Samang als Peter Van de Veire zouden alledrie het slachtoffer zijn geworden van een zekere ‘Eveline’. Wie die persoon precies is, blijft voorlopig onduidelijk. 

Van Samang: “Ik besef maar al te goed dat ik een fout gemaakt heb”

Ook Van Samang maakte een publieke verontschuldiging vandaag. Hij deed dat bij Peter Van de Veire: “Ik besef maar al te goed dat ik een fout gemaakt heb, een grote zelfs. Een grote stomme fout. Ik hoop ook uit de grond van mijn hart dat dit de grootste fout wordt uit mijn leven”

Stan Van Samang richt zich vervolgens tot zijn lotgenoot Peter Van de Veire aan, van wie ook naaktbeelden circuleren. “Jij kan gewoon doorgaan met presenteren Peter, en ik ben een zanger. Dat is wat ik het liefste doe, en ook van plan ben om de rest van mijn leven te doen. Vooruit met de geit, naar het dagelijkse leven!” 

Van de Veire bevestigt dat “vooral de omgeving er geweldig van afziet, en dat we vooruit moeten”. Hij sluit zich aan bij Van Samang: “Mooi wat je zegt, en ik kan me daar alleen maar bij aansluiten. Dat klopt voor de volle 300 procent”.