Nadat twee agenten in Los Angeles in een hinderlaag gelokt en neergeschoten werden, daagden betogers op aan het ziekenhuis waar de twee verzorgd werden. De betogers riepen allerlei verwensingen naar de neergeschoten agenten en de politie in het algemeen, waaronder “Ik hoop dat ze doodgaan” en “Jullie gaan allemaal één voor één dood”.

De twee agenten, een 24-jarige man en een 31-jarige vrouw, werden in een hinderlaag gelokt en neergeschoten in hun dienstvoertuig in de beruchte wijk Compton. De twee werden in kritieke toestand naar het ziekenhuis gevoerd om geopereerd te worden. Beide agenten doen nog maar iets langer dan een jaar dienst. De vrouw heeft een zesjarig zoontje.

(Lees verder onder de tweet.)

“Ik hoop dat ze sterven” en “Dit gaat niet stoppen”

‘Black Lives Matter’-betogers zakten af naar het ziekenhuis en riepen allerlei verwensingen naar de politie. “Ik hoop dat ze doodgaan”, was te horen, en “Jullie gaan allemaal één voor één dood, Dit gaat niet stoppen”. “Jij bent de volgende”, zei iemand. “Ik wil een boodschap afgeven aan de familie, ik hoop dat ze sterven”, zei een man.

“Aan de demonstranten die de ingang en uitgang van de spoedafdeling blokkeren en ‘We hopen dat ze sterven’ schreeuwen, verwijzend naar de twee agenten die vandaag in een hinderlaag liepen in Compton: Blokkeer de noodingangen en de uitgangen naar het ziekenhuis niet. Het leven van mensen staat op het spel wanneer ambulances er niet door kunnen”, schreef de politie van LA op Twitter.