Het Argentijns parlementslid, Juan Emilio Ameri kuste tijdens een digitale zitting van het parlement de borsten van een vrouw. Terwijl een dame op zijn schoot zit duwt Ameri eerst zijn neus tegen haar borsten. Vervolgens ontbloot hij ook haar borst en kust de dame vol op de borst. Op de videoconference waren verschillende volksvertegenwoordigers te zien. Wegens het coronavirus namen ze van thuis uit deel aan de zitting. Ameri en zijn partner kwamen duidelijk in beeld. De parlementsvoorzitter Massa vond dat “een grens overschreden werd”. Dat meldt VRT NWS.

‘s mans libido komt hem nu bijzonder duur te staan. De camera’s registreerden meedogenloos alles en voorzitter Sergio Massa staakte de sessie bij het zien van de beelden. Even later schorste hij ook de zitting van het parlement: “De afgelopen maanden hebben we meerdere incidenten gehad waarbij afgevaardigden in slaap vielen of iemand zich verstopte. Maar vandaag hebben we een situatie gehad waarin de grenzen van dit huis echt zijn overschreden.”

Het parlementslid probeerde zich er nog tevergeefs uit te praten door te zeggen dat hij niet besefte dat zijn verbinding nog aan stond. Hij verduidelijkte ook nog dat zijn partner onlangs borstimplantaten had gekregen en dat hij op dat moment vroeg hoe het met haar ging. Maar het kwaad was geschied. De politicus is donderdag geschorst en nam uiteindelijk zelf ontslag.

Ook in ons land deden zich gedurende de digitale commissievergaderingen al enkele ‘incidenten’ voor. Zo werd minister van Volksgezondheid en Asiel en Migratie op heterdaad betrapt bij het neuspeuteren. Die beelden kan u alvast nog eens herbekijken in onderstaande tweet van Frank Thevissen.