Vandaag werd schepen en oud-burgemeester van Aalst Ilse Uyttersprot (CD&V) vermoord teruggevonden. Volgens burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) heeft de dader zich aangegeven bij de politie. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Uyttersprot werd 53 en laat twee kinderen na.

De 53-jarige schepen en oud-burgemeester van Aalst Ilse Uyttersprot (CD&V) werd vandaag vermoord teruggevonden in de Meuleschettestraat in Aalst. Er is vooralsnog weinig bekend over de zaak. Volgens burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) heeft de dader zich aangegeven bij de politie.

“Met ontzetting en ongeloof verneem ik zopas het overlijden van Ilse Uyttersprot in dramatische omstandigheden. Bij het horen van het nieuws stond ik aan de grond genageld. Ik verneem dat de dader zich zou hebben aangegeven, maar de precieze omstandigheden worden door politie en parket de komende uren verder onderzocht”, zegt D’Haese, die namens het hele stadsbestuur zijn medeleven uitspreekt aan de nabestaanden.