Op Twitter hebben tegenstanders van Dries Van Langenhove een actie op touw gezet waarbij het parlementslid dood verklaard wordt. De hashtag #RipDries2020 is inmiddels trending op Twitter. “Het is een zoveelste verwerpelijke poging om mij en mijn omgeving te raken, maar ik wil er vooral niet te veel aandacht aan geven”, reageert Van Langenhove aan SCEPTR.

De hashtag #RipDries2020 werd gisterenavond gelanceerd op Twitter door mensen die er schijnbaar plezier in hebben om te doen alsof Dries Van Langenhove dood is. We waren gisteren nog aan het videochatten en ik maakte je wat boos. Wie had gedacht dat dit ons laatste gesprek zou zijn. Gone too soon king”, tweet een zekere Amir, uiteraard met bijhorende hashtag.

“Ook al kwamen we niet goed overeen, toch doet het raar dit te vernemen. Hope you’re in a better place now. #ripdries2020, aldus iemand die zich ‘your sex-positive mom’ noemt. Inmiddels schermde de jongedame haar account af, maar screenshots kan u hieronder vinden. Ik denk dat Dries het heel leuk zou vinden te weten dat hij zelfs na zijn dood nog een invloed had. Laten we #ripdries2020 de aandacht geven die hij verdient”, stelt ze onder meer nog.
(Lees verder onder de tweets.)

Foto: Twitter.
En dat deden inderdaad heel wat mensen. Honderden en misschien zelfs duizenden mensen plaatsen lacherige tweets waarin ze Van Langenhove dood verklaren. De hashtag is bijgevolg ook inmiddels zelfs trending op Twitter.

Dries Van Langenhove stelt aan SCEPTR dat hij liefst niet te veel aandacht wil schenken aan de actie. “Het is een zoveelste verwerpelijke poging om mij en mijn omgeving te raken, maar ik wil er vooral niet te veel aandacht aan geven”, aldus Van Langenhove. 
 
Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken reageerde al via sociale media op de actie: Ondertussen zelfs Nr. 1 ‘Trending’ op #Twitter: Gecoördineerd Dries Van Langenhove dood verklaren. Toch wel een bijzonder degoutante, ziekelijke actie uit linkse/#BLM hoek. Uiteraard bijzonder stil bij de politiekcorrect moraalridders om dit te verwerpen.”

2 REACTIES