Zondagochtend zijn twee minderjarige meisjes aangerand door een 36-jarige illegaal op de bus in Turnhout. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De slachtoffers zouden amper 12 jaar oud zijn. 

De feiten speelden zich omstreeks 8u af op lijnbus 432 in het Antwerpse Turnhout. De buschauffeur zag hoe een man twee jonge meisjes lastigviel en hen aanrandde. Hij verwittigde de politie, die de man even later kon oppakken. Het bleek te gaan om een 36-jarige man die illegaal in ons land verblijft.

Beide slachtoffers waren bij aankomst van de politie al van de bus gestapt. De politie is op zoek naar hen voor het onderzoek naar de aanranding. Ze zouden beiden ongeveer 12 jaar oud zijn, één van hen droeg een gele rok en het andere meisje een rode rok. “Wij vragen dat deze meisjes of hun ouders zich kunnen melden via het nummer 014/40.80.40”, aldus de politie. 

2 REACTIES