Er zijn foto’s opgedoken waarop te zien is hoe voormalig Amerikaans president Bill Clinton (Dem.) een schoudermassage krijgt van de toen 22-jarige Chauntae Davies, een slachtoffer van de intussen in verdachte omstandigheden overleden pedofiel Jeffrey Epstein. De foto’s werden bemachtigd door de Britse krant The Daily Mail.

Op de foto’s is te zien hoe de toen 22-jarige Chauntae Davies de schouders en nek van voormalig Amerikaans president Bill Clinton (Dem.) masseert. De beelden dateren van 2002, toen de toen 56-jarige Clinton met de ‘Lolita Express’ – de privéjet van miljardair en pervert Jeffrey Epstein – op humanitaire reis naar Afrika trok.

Davies zou Clinton op aandringen van Ghislaine Maxwell, die ervan beschuldigd wordt jonge meisjes voor Epstein gerekruteerd te hebben, zijn beginnen masseren. 

(Lees verder onder de tweet.)

“Clinton was een perfecte gentleman”

De nu 40-jarige Davies zegt wel dat de voormalige president niets ongepast deed. “Hoewel het beeld bizar lijkt, was president Clinton een perfecte gentleman tijdens de reis en in mijn ogen deed hij niets verkeerd”, zegt Davies tegen The Daily Mail. “Ghislaine grapte en zei dat ik hem een massage kon geven.”

Davies zegt dat ze meermaals verkracht werd door Epstein. De miljardair stierf in verdachte omstandigheden in zijn cel, nadat hij werd aangeklaagd wegens sekshandel van minderjarigen. Officieel klinkt het dat zijn doodsoorzaak zelfmoord was. Vorige maand werd ook Maxwell gearresteerd.

1 REACTIE

  1. Raar dat zulke 22 jarige schoonheden graag rond mannen met status en ‘poen’ hangen. Wat heeft haar tegengehouden om er weg te gaan en ergens een eerzame job als verkoopster te zoeken, in de plaats van rijke mannen te masseren? Het is ook opmerkelijk dat die ‘schaapjes’ vervellen tot wolven, als er nog meer geld geroken wordt.