De dader van een steekpartij In Eindhoven is opgepakt. De feiten vonden donderdag plaats. Een 28-jarige man uit Turnhout werd neergestoken. De man overleed aan zijn verwondingen. Intussen is de politie erin geslaagd de dader te identificeren. Het betreft een 31-jarige man uit Eindhoven. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

De feiten speelden zich af rond 22.00 uur, op de Woenselse markt. Volgens Wim Aarts van de politie Eindhoven ging het om één dader die ruzie had met het slachtoffer. Vervolgens zou er een vechtpartij zijn ontstaan waarna de dader de man neerstak. Het slachtoffer bezweek ter plekke aan zijn verwondingen.

Onmiddellijk na de feiten kon de dader vluchten, maar dankzij een doorgedreven onderzoek en dankzij een vrij accurate beschrijving van de dader kon de politie van Eindhoven in de loop van de nacht overgaan tot de arrestatie van een 31-jarige man uit Eindhoven. Volgens de persoonsbeschrijving die de politie deelde op Twitter was men “op zoek naar een lichtgetinte man in een lichtkleurige korte broek en ontbloot bovenlichaam”.

1 REACTIE