Een Brusselse jeugdrechter heeft één van de 4 relschoppers, betrokken bij de rellen op het strand in Blankenberge, een werkstraf gegeven. De 17-jarige minderjarige was tot nu toe onbekend bij het gerecht. In overleg met de dienst justitie, zal de 17-jarige een taakstraf moeten uitvoeren “om de maatschappij te helpen”. Dat meldt VRT NWS.
 
 

Het parket vervolgt de drie meerderjarige aangehouden verdachten op verdenking van opzettelijke slagen en verwondingen en gewapende weerspannigheid.  Het betreft twee 18-jarigen en een twintiger uit Brussel. Alle drie zijn gelinkt taan een bende uit Laken. Door het analyseren van camerabeelden proberen de speurders ook de andere verdachten bij de rellen te identificeren. ‘

3 REACTIES

  1. Tot nutoe was ik vrij sceptisch tegenover die opwarming-van-de-aarde. Als ik echter rondom me kijk, vooral langs de kust, dan vrees ik mijn mening te moeten herzien. Overal is er een exponentiële toename van gebronsde tot diep gekleurde basten te zien. Zou de zon dan werkelijk krachtiger stralen, of heb ik het weeral verkeerd begrepen ?