Ralph Castricum is een Nederlandse politicus en gemeenteraadslid. Hij is lid van het Forum voor Democratie en heeft ook zijn eigen lokale partij, de Forza Castricum. Op zijn Twitter laat hij weten dat er een aanslag is gepleegd op zijn woning.

“In de nacht van woensdag de 19e augustus rond 01.50U was er bij het Kortenearplantsoen in Castricum een harde knal te horen. Diverse omwonenden zagen een licht flits gevolgd door een luide knal. Het bleek om een mogelijke aanslag te gaan op de woning van een raadslid van de gemeente Castricum. De voordeur was zwaar beschadigd en de schade in de woning aanzienlijk groot. De bewoners zijn bij deze aanslag ongedeerd gebleven. Omwonenden hebben tijdens de knal een auto zien wegrijden,” staat te lezen op OSUradio.

Ralph Castricum laat weten dat hij ongedeerd is op Twitter. “Zojuist een zware aanslag op mijn woning. Ik ben ongedeerd. Politie is bezig met forensisch onderzoek. Ben hier helemaal kapot van. #Castricum”

https://twitter.com/RalphCastricum/status/1295879811794173952