De rellen en het geweld in Amerika is nog niet voorbij. Opnieuw duiken zware beelden op van de protesten op Twitter. Hieronder kunt u een hele reeks bekijken. Tijdens rellen in Las Vegas is een agent in zijn hoofd geschoten terwijl hij voor de deur stond van een casino. De agent ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis en de schutter is opgepakt.

Zware beelden uit Amerika

Een blanke man is in elkaar geslagen door de relschoppers. Hij probeerde zijn bedrijf te beschermen, toen de relschoppers het wilden vernielen. Eerst werd naar hem geschreeuwd, daarna werd hij in een bende getrokken en in elkaar geslagen.

Ook deze vrouw weigerde uit de weg te gaan van de relschoppers. Daarom werd ze plots in haar gezicht geslagen en zwaar toegetakeld. Ze is zelfs met een stok in elkaar geslagen.

Nog meer beelden: een bende viel een jonge fietser aan. Ze lag op de grond en werd omsingeld door meerdere mensen. Een man schoot haar te hulp. Hij probeerde de aanvallers te verjagen, maar moest dat zelf zwaar bekopen.

https://twitter.com/77rick4/status/1267296970110091264

Ook deze vrachtwagenchauffeur kon de hysterie niet ontkomen. Ze sprongen op zijn vrachtwagen, sloegen zijn ruiten in, gooiden stenen door zijn raam, trokken hem uit de vrachtwagen en sloegen hem in elkaar. Op de achtergrond hoor je mensen roepen “pak hem! pak hem!” en wanneer iemand doorkrijgt dat iemand aan het filmen is, proberen ze de camera af te nemen.

De ouders van een jongen die naar verluidt voor Antifa geweld zou hebben uitgelokt, is door zijn ouders naar de politie gebracht. Hij zou een politiewagen hebben verwoest en aangezet hebben tot geweld.

Er is zelfs op de politie ingereden. Op de beelden kun je zien hoe een zwarte wagen een politieblokkade probeert te doorbreken en gewoon op de agenten inrijdt.

Deze blanke man is bewusteloos geslagen en beroofd nadat hij de politie belde omdat relschoppers zijn werkplaats aan het beroven waren.

Deze agenten werden in Chicago over straat gesleept en zijn ook zwaar toegetakeld. 

Hier een toch vreemde vertoning: Blanke Amerikanen buigen en verontschuldigen zich voor het “racisme dat de Afro-Amerikanen volgens hen moeten doorstaan.

Ook deze fietser werd aangevallen en bewusteloos geslagen zonder duidelijke reden.

https://twitter.com/Muze211/status/1267489666619580416

Ook deze dakloze werd alles ontnomen en moest toekijken hoe zijn enige bezit werd verbrand.

https://twitter.com/abdulma19565216/status/1267366707619921922

Meer lezen?

Video: man gestenigd, Trump wil Antifa erkennen als terreurorganisatie