Op het gemeentehuis van Zaventem zijn racistische boodschappen aangebracht door onbekenden. Zo stond “dood aan blanken” te lezen en “nique la police” (fuck de politie). De burgemeester van Zaventem reageert alvast aan de HLN dat het schandalig is. Het is echter niet de eerste keer dat dit gebeurtDe foto’s van het vandalisme werden eerst verspreid via Facebook.

“De daders verdienen zware werkstraffen, want ze zadelen onze gemeentearbeiders met een pak opkuiswerk op,” klinkt het in het gemeentehuis van Zaventem. “Zulke graffiti verwijderen kost geld. Ik hoop dat we de daders van deze wandaden kunnen vatten.” Het is niet de eerste keer dat het gemeentehuis van Zaventem beklad wordt. Toen Adil in april tegen een politiewagen inreed en stierf, werd het gemeentehuis ook beklad. “Sommigen denken dat ze hiermee gehoord worden, maar het zet ze enkel in een slecht daglicht,” voegt de burgemeester er nog bij toe.