De 27-jarige Oussama T. heeft een celstraf van 15 jaar gekregen voor verschillende gewelddadige verkrachtingen en gewelddadige overvallen. Dat meldt Het Laatste Nieuws

Oussama T. pleegde de feiten in en rond Antwerpen, Hoboken en Wilrijk tussen september 2017 en februari 2019. In die periode maakte de man tal van slachtoffers. Soms wilde hij zijn vrouwelijke slachtoffers enkel beroven, maar daar bleef het niet altijd bij.

8 vrouwelijke slachtoffers

Drie vrouwen werden thuis slachtoffer van de man. Hij drong hun huis binnen, mishandelde hen en verkrachtte hen op een gewelddadige manier. Daarna beroofde hij hen van hun geld en juwelen. Drie andere vrouwen werden op hun werk aangevallen en beroofd door Oussama T., een andere vrouw werd gecarjackt en nog een andere vrouw werd overvallen aan het Antwerpse zuidstation. Ook die slachtoffers werden vaak aangerand. 

In totaal werd de man dus veroordeeld voor acht gewelddadige diefstallen en verkrachtingen. De rechtbank tilde dan ook zwaar aan de feiten. “De beklaagde gebruikte excessief geweld en alsof dat nog niet erg genoeg was, wilde hij ook zijn macht etaleren door sommige slachtoffers seksuele handelingen op te dringen”, klonk het