Een koppel uit de Amerikaanse stad St.Louis ligt onder vuur omdat ze met wapens voor hun huis gingen staan om Black Lives Matter-demonstranten weg te jagen. Op dat moment waren enkele honderden demonstranten hun privéterrein al onwettig binnengelopen, maar dat wordt opvallend genoeg niet in de mainstream media vermeld

Enkele honderden activisten van Black lives Matter waren gisteren bij wijze van betoging op weg naar het huis van de burgemeester om haar ontslag te vragen. Daarbij wandelden ze het huis van Mark en Patricia McCloskey niet alleen voorbij, ze liepen ook het privéterrein van het koppel op, dat duidelijk afgesloten was.

Het koppel besloot daarom om beide met een wapen voor de voordeur te gaan staan. Ze lijken hun eigendom te willen beschermen en manen de menigte aan om door te lopen, maar tientallen woeste Black Lives Matter-demonstranten beginnen naar hen te roepen en te filmen. Die beelden gaan nu viraal op sociale media.

Opvallend genoeg kadert de mainstream media de feiten alsof het koppel zonder enige reden ‘vreedzame’ demonstranten begon te bedreigen. Het feit dat honderden demonstranten hun privéterrein waren opgelopen, wordt nergens vermeld en wordt uit de videobeelden geknipt.