Amerikaanse vrouw keihard voor ‘Black Lives Matter’: “Hypocrieten, aandachtszoekers”

0
28898

Op sociale media gaat een filmpje viraal van een zwarte Amerikaanse vrouw die hard uithaalt naar ‘Black Lives Matter’-betogers. “Jullie zijn hypocrieten, aandachtszoekers. […] Als zwarte mensen zwarte mensen vermoorden, komen ze niet op straat en doen ze deze zooi niet”, klinkt het.

Op de beelden is te zien hoe Nestride Yumga, zelf afkomstig uit Afrika en nu Amerikaans burger, hard uithaalt naar ‘Black Lives Matter’-betogers in Washington D.C.. Ze hekelt het feit dat de betogers nooit het veel grotere geweld tussen zwarten onderling, dat plaatsvindt in achtergestelde zwarte buurten, aankaarten. “‘Black Lives Matter’ is een grap. Jullie zijn de racisten. Ga naar Chicago. Ze hebben geen scholen en ze sterven elke dag. Ze doen er niet toe voor jullie omdat jullie er geen aandacht mee kunnen trekken”, zegt Yumga.

“Bende hypocrieten. Ga naar Zuidoost D.C., Noordoost D.C. [achtergestelde zwarte buurten]. Vertel hén dat zwarte levens ertoe doen. Jullie zijn hypocrieten, aandachtszoekers. Zwarte levens zouden er overal toe moeten doen”, klinkt het. “Het leven van een zwart persoon moet er niet alleen toe doen als een blanke agent een zwart persoon doodt. Als zwarte mensen zwarte mensen vermoorden, komen ze niet op straat en doen ze deze zooi niet.”

Deze dame legt de hypocrisie van links pijnlijk bloot mbt black lives matter.De linkse blanke demonstranten komen…

Publiée par Tom Vandendriessche sur Mercredi 3 juin 2020