Een steekpartij op metrostation Capelsebrug in Rotterdam heeft maandagochtend iemand het leven gekost. De politie meldt dat de dader ervandoor is gegaan. Hij wordt gezocht. Hij draagt volgens getuigen “opvallend witte schoenen” en heeft mogelijk verwondingen aan zijn gezicht.

De politie spreekt van “flinke lippen” die het gevolg zijn van een handgemeen tussen slachtoffer en dader. Mogelijk heeft de dader ook andere verwondingen. Volgens de eerste rapporten ontstond de ruzie over wie eerst op de metro kon.

Fataal incident Rotterdam: “Ga je mij nou ook nog steken?”

Een getuige sprak over twee mannen die in een worsteling verwikkeld waren. “Toen zei de ene: ‘ga je mij nou ook nog steken?’ Het slachtoffer werd toen in de borst gestoken en de dader liep weg. Ik hoop dat hij snel gepakt wordt”, aldus de getuige in het Nederlandse Algemeen Dagblad. “Met mij gaat het niet zo goed. Ik heb net iemand dood zien bloeden.”

Lees het volledige artikel via tpo.nl.