Bij een festival in Nederland twee weken geleden is een zwangere vrouw zwaar mishandeld door een groepje jongemannen van buitenlandse origine. Dat meldt De Telegraaf. De politie is op zoek naar de daders.

Zaterdag 20 juli vond in de Nederlandse stad Amstelveen het festival Vunzige Deuntjes plaats. Een zwangere vrouw wilt er in de Kiss & Ride-zone enkele festivalgangers afzetten, wanneer ze plots benaderd wordt door een groep jongemannen van vreemde origine.

Daders spoorloos

Een eerste jongeman komt voor de wagen van de zwangere vrouw staan zodat ze niet verder kan rijden, terwijl een tweede jongeman het portier aan de passagierskant opent. Hij grijpt de zwangere vrouw vast en geeft haar enkele rake klappen en stampen.

Uiteindelijk slaagt de zwangere vrouw erin zich los te wrikken en weg te vluchten uit haar wagen. Samen met een omstaander belt ze de politie. De groep jongemannen slaat nog een tijdje in op de auto van de vrouw, waarna ze wegvluchten. Wanneer de politie ter plaatse komt, zijn de jongemannen al spoorloos.

Daarom is de Nederlandse politie nu op zoek naar getuigen of mensen die de daders misschien kennen. Het gaat om zes jongemannen tussen de 20 en 25 jaar oud met een getinte huidskleur en twee jongemannen met een lichtere huidskleur.