Ophef in Duitsland nadat deze gruwelijke feiten aan het licht kwamen. Een Afrikaanse migrant, die uitgeprocedeerd was en dus illegaal in het land verbleef, heeft een 9-jarig Duits meisje met geweld verkracht. De man zit sinds vrijdag achter de tralies maar weigert mee te werken. Dat meldt Bild

De feiten dateren van zondag 9 juni en vonden plaats in de Duitse stad Roßlau. Het 9-jarige slachtoffer was ‘s ochtends buiten aan het spelen toen de Nigeriaanse migrant, Seydou N., haar voorbij reed met zijn fiets. Hij sprak het jonge meisje aan, maar zij vroeg hem om haar met rust te laten. Dat was niet naar de zin van de Nigeriaan, wiens asielaanvraag geweigerd werd en bijgevolg illegaal in Duitsland verbleef.

Verkrachting met geweld

Woest sprong Seydou N. van zijn fiets en duwde hij het meisje op de grond. Hij likte haar gezicht en dreigde haar te vermoorden omdat ze probeerde om zich te verweren. “Met haar 28 kilo had ze geen schijn van kans tegen de volwassene die 80 kilogram weegt”, aldus de officier van justitie. Vervolgens verkrachtte de man het jonge meisje, om haar daarna voor dood achter te laten.

Enkele dagen geleden moest de Seydou N. voor het eerst voor de rechter verschijnen. Die vroeg hem de feiten gewoon op te biechten, zodat het jonge meisje niet geconfronteerd moest worden met hem en een nieuwe ondervraging. De Nigeriaan weigerde echter te spreken en beroept zich consequent op zijn zwijgrecht. Hij zal zich voor de rechtbank wel moeten verantwoorden voor verkrachting van een minderjarig en illegaal wapenbezit, waarmee hij zijn slachtoffer bedreigde.