Een McDonalds-filiaal is deze ochtend overvallen. Het gaat over het restaurant aan de R4 ter hoogte van Wondelgem, Gent. Rond 07u30 stormden meerdere overvallers de zaak binnen, op het moment dat het hamburgerrestaurant nog maar een half uurtje open was, zo meldt Het Laatste Nieuws.

De overvallers stalen de kassa en kozen het hazenpad richting Evergem. De politie is bezig met de zaak. “We hebben onze collega’s van politiezone Assenede-Evergem verwittigd van de overval”, zo vertelt woordvoerder Matto Langeraert van politie Gent.

Momenteel zijn alle toegangen tot de McDonald’s afgesloten. Ook leveranciers worden de toegang geweigerd door de politie. Het labo wordt verwacht om een sporenonderzoek uit te voeren. Intussen wordt het onderzoek gecoördineerd door het parket van Oost-Vlaanderen. Er zijn geen meldingen over gewonden of doden.

Lees ook:

Jonge allochtonen plegen gewapende overval op snackbar

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Dader komt om bij ramkraak op Aldi-supermarkt

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken