Strafpleiter en Kamerlid Theo Hiddema (FvD) ergert zich dood aan de tal van overlastgevende asielzoekers die Nederland plagen. Meestal gaat het om asielzoekers die geen kans maken op verblijf omdat ze uit ‘veilige landen’ komen. “Het is zo simpel, sluit ze op.”

In Nederland is er ophef over bepaalde vluchtelingen, meestal asielzoekers die geen kans maken op verblijf omdat ze uit ‘veilige landen’, de omgeving van de AZC’s waar ze verblijven, terroriseren. De Tweede Kamer spreekt komende donderdag met de staatssecretaris Asielzaken Mark Harbers (VVD) over te nemen maatregelen. Maar Kamerlid Theo Hiddema van het rechtse FvD is er alvast uit. “Het is zo simpel”, zegt Hiddema. “In voorlopige hechtenis nemen en als hij niet meewerkt aan vertrek, uit vrees voor herhaling de voorlopige hechtenis verlengen.”

Lees dit artikel verder op tpo.nl.